Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca - Novosti
Subota, 06 Listopad 2018 07:31

Dječji tjedan 2018.: Pričaonica

U sklopu Dječjeg tjedna 2018., u petak, 5. listopada 2018. u Gradsku knjižnicu Ozalj vratila se nakon ljetne pauze omiljena Pričaonica. Priču je djeci i roditeljima uz pomoć zanimljivih "Storycubes" ili "kockica pričalica" ovaj put ispričala knjižničarka Nataša Vojnović iz Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić" Karlovac, a likovnu je radionicu posvećenu jesni i palom lišću vodio knjižničar Mario Šimić, također iz Gradske knjižnice Karlovac. Pričaonici su se pridružili i nastavnica Nada Peretić i učenici iz Učeničke zadruge "Kotačac" Osnovne škole "Slava Raškaj" Ozalj, koji su kroz lijepu prodajnu izložbu predstavili rad zadruge. Zahvaljujemo Društvu "Naša djeca Ozalj" na organizaciji programa Pričaonice i veselimo se njezinim nadolazećim "epizodama". Detaljnije izvješće i niz fotografija s prve ovosezonske Pričaonice možete naći na Facebook stranici Društva "Naša djeca" Ozalj

Objavljeno u Novosti
Petak, 05 Listopad 2018 07:45

Obavijest

Obavještavamo korisnike da Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj neće raditi od ponedjeljka, 8. listopada 2018. (Dan neovisnosti) do subote, 13. listopada 2018.

Unatoč tome, Pričaonica u organizaciji Društva "Naša djeca" Ozalj održat će se u petak, 12. listopada 2018. u 18 sati.

Gradska knjižnica Ozalj s redovitim radom nastavlja u ponedjeljak, 15. listopada 2018.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj neće raditi od ponedjeljka, 8. listopada 2018. (Dan neovisnosti) do subote, 13. listopada 2018.

Posuđene knjige automatski su vam produžene.

Pričaonica u organizaciji Društva „Naša djeca“ Ozalj održat će se u petak, 12. listopada 2018. u 18 sati, a knjižnica s redovitim radom nastavlja u ponedjeljak, 15. listopada 2018.

Objavljeno u Novosti

Obilježavajući Dječji tjedan 2018., u četvrtak, 4. listopada 2018. Gradsku knjižnicu Ozalj posjetili su likovi iz mašte - zmaj Ozaljko i vila Dorica! Dan ranije, u srijedu, 3. listopada, naš je knjižničar, također u sklopu Dječjeg tjedna 2018., posjetio Dječji vrtić "Zvončić" Ozalj gdje se uz razgovor i priču o patkici Petri družio s brojnim mališanima iz vrtićkih skupina "Leptirići", "Bubamare", "Vrapčići" i "Ježići". Već idućeg dana ravnateljica i tete iz vrtića uzvratile su posjet - i to na spektakularan način, izvevši u knjižnici zabavnu i poučnu predstavu "Zmaj Ozaljko" u kojoj su uživali i mali i veliki. Najljepše zahvaljujemo Dječjem vrtiću "Zvončić" Ozalj na ugodnoj i uspješnoj suradnji te na organizaciji i izvedbi izvrsne predstave.

Objavljeno u Novosti