Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca - Novosti
Petak, 09 Ožujak 2018 18:05

Valovi radosti

U četvrtak, 8. ožujka 2018. "Valovi radosti" preplavili su Gradsku knjižnicu Ozalj. Suzana Škugor Friganović, voditeljica iz udruge Umijeće življenja (Art of Living), održala je predavanje pod tim nazivom te svim sudionicima prenijela zanimljive mudrosti, misli i anegdote te vrlo pozitivan pogled na svijet i život. Dobre vibracije širile su se u krugu sudionika, životnu energiju (ili "pranu") obnovili smo vježbom disanja, a za kraj smo se družili "svatko sam sa sobom" u vođenoj meditaciji. Ommm.

Niz predavanja diljem Hrvatske u sklopu programa "Valovi radosti" u ožujku 2018. organiziralo je Veleposlanstvo Indije u Hrvatskoj u suradnji s udrugom Umijeće življenja.

Objavljeno u Novosti

U četvrtak, 1. ožujka 2018. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj otvorena je izložba fotografija "Ima jedan svijet...". Autor fotografija je karlovački fotograf Dario Markolin. Ovom je izložbom lijepih fotografskih pejzaža nastalih u Karlovačkoj županiji ujedno započet Ožujak - mjesec Slave Raškaj u Ozlju 2018. Na otvorenju izložbe posjetiteljima su se uvodno obratili knjižničar Bogdan Bošnjak i autor Dario Markolin, a izložbu je službeno otvorio Stjepan Bezjak, ravnatelj i kustos Zavičajnog muzeja Ozalj. Hrabrim posjetiteljima najljepše zahvaljujemo što su nam se na otvorenju pridružili unatoč nesretnom vremenu, a sve ostale pozivamo da nas ovih dana posjete i razgledaju fotografije koje će se kod nas zadržati do 1. travnja 2018. Za kraj napominjemo da rad gospodina Markolina možete pratiti i na Dario Markolin Photography, a ukoliko netko poželi "udomiti" jednu od fotografija s naše izložbe, slobodno mu se možete javiti putem spomenute Facebook stranice.
Na fotografijama s otvorenja zahvaljujemo Mariji Mesarić.

Objavljeno u Novosti