Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca - Novosti

 

Dragi korisnici,
osim što je zatvorena 25. i 26. prosinca 2020. zbog blagdana Božića i sv. Stjepana, Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj neće raditi u tjednu od 28. prosinca 2020. do 2. siječnja 2021.
Knjižnica s redovnim radom nastavlja u ponedjeljak, 4. siječnja 2021.

Isprike zbog odsutnosti i hvala na razumijevanju.

Želimo vam sretan Božić i sve najbolje u 2021. godini!

 

Objavljeno u Novosti

23. listopada 2020. u Gradskoj knjižnici Ozalj održan je prvi od četiri planirana književna susreta u sklopu programa "Čaj s Edom". Moderator, pisac Sven Popović ugostio je posebnog gosta, pjesnika Tomislava Domovića. Vrhunskim domaćim proizvodima od buče, oraha, lješnjaka i jabuke, književni je susret začinila Snježana Kovač iz OPG-a Kovač iz Jaškova. U uvodu susreta pridružio nam se i organizator i koordinator Edo Popović, putem videozapisa nastalog prilikom press konferencije održane kad je program "Čaj s Edom" najavljen još u ožujku 2020. Zbog aktualnih epidemioloških mjera još ćemo neko vrijeme čekati iduće druženje uz čaj i književnost, a dotad vas pozivamo da pogledate snimku zanimljivog razgovora Svena i Tomislava.

Prvi dio književnog susreta pogledajte ovdje: https://youtu.be/VMkeCZG2kvs

Drugi dio susreta pogledajte ovdje: https://youtu.be/7laHV5_5K8A

Program "Čaj s Edom" organiziraju Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj, Edo Popović i Sven Popović. Pokrovitelji programa su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Grad Ozalj. Autor vizualnog rješenja programa je mladi nagrađivani grafički dizajner Martin Peranović.

Objavljeno u Novosti