Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca - Novosti
Srijeda, 29 Prosinac 2021 14:31

Čaj s Edom - snimke svih književnih susreta

Druga "pandemijska godina" bliži se kraju. U zadnje su nas vrijeme snašle razne muke, ali baš zato znamo još više cijeniti radosne trenutke. Kao jedna od najljepših uspomena na 2021. (i na 2020.), ostaje nam program "Čaj s Edom", niz od četiri izvrsna književna susreta održana u Gradskoj knjižnici Ozalj (i na ozaljskom gradskom kupalištu) od listopada 2020. do listopada 2021. Genijalnom moderatoru Svenu Popoviću gosti su bili sjajni književnici i književnice Tomislav Domović, Edo Popović, Monika Herceg i Olja Savičević Ivančević. Svaki je susret zaista bio pravi doživljaj pa smo ih sve i snimili i stavili online. Pogledajte ih na YouTube-u ili na Facebook-u.

Nadamo se nekim zanimljivim budućim suradnjama i stvaranju novih uspomena s ovim divnim ljudima.

Program "Čaj s Edom" organizirali su Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj, Sven Popović i Edo Popović. Pokrovitelji programa bili su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Grad Ozalj. Autor vizualnog rješenja programa nagrađivani je grafički dizajner Martin Peranović.

Objavljeno u Novosti
Četvrtak, 23 Prosinac 2021 14:17

Pričaonice na YouTube-u

Polako kraju privodimo još jednu izazovnu "pandemijsku godinu". S obzirom da se nismo mogli družiti često i u velikim brojevima, neke smo sadržaje prebacili online kako bi bili dostupni što većem broju zainteresiranih. Tako na veselom YouTube kanalu sjajnog Društva "Naša djeca" Ozalj možete pogledati niz dječjih Pričaonica koje smo snimili tijekom godine, ali i mnoštvo drugih zanimljivih sadržaja: https://www.youtube.com/.../UChejgH4Fy8ukr_I1tzUhyeA/videos

Društvo Naša djeca Ozalj, tete pričalice, mali pričoljupci - hvala vam svima na suradnji i veselju koje donosite u ozaljsku knjižnicu! Sretan Božić!

Objavljeno u Novosti