Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca - Novosti
Petak, 17 Veljača 2023 13:35

Fašnički kviz u knjižnici

Uživjeli smo se u pokladno razdoblje pa smo u Gradskoj knjižnici Ozalj 16. veljače odigrali Fašnički kviz. Ekipe ŠČarobnjaci iz Podgraja, ŠČfurešti, SČmuppets, Pritajeni intelektualci, 17 zvjezdica i Dimljeni lososi odgovarale su na izazovna pitanja o maskama i maškarama koja je pripremio ŠČkapetan knjižničar. Svi su timovi pokazali odlično znanje, a pobjeda je pripala ŠČarobnjacima iz Podgraja. Čestitke pobjednicima i hvala svima na sudjelovanju i veselom druženju!

Objavljeno u Novosti

Dođite u četvrtak, 16.2. u 18 sati u Gradsku knjižnicu Ozalj na Fašnički kviz! Uoči maskenbala i fašnika, pripremamo za vas veseli kviz na kojem će sva pitanja biti posvećena maškarama i maskama: od običaja vezanih uz poklade i karnevale do filmova, pjesama, stripova, knjiga (itd.) u kojima maske igraju ključne uloge.
Dođite u ekipama do 4 igrača, zabavite se uz "maskirana" pitanja i osvojite zgodne nagrade. 
Prijavite ekipe putem Facebook-a ili maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a primit ćemo vas čak i ako se odlučite u zadnji čas i dođete bez najave. Vidimo se!

Objavljeno u Novosti