Utorak, 23 Svibanj 2017 13:24

Hrvatska volontira: predstavljanje razmjene Erasmus+ u Italiji, 22.05.2017.

U ponedjeljak, 22. svibnja 2017., u sklopu manifestacije Hrvatska volontira, volonterke iz LAG-a Vallis Colapis u ozaljskoj su gradskoj knjižnici u prijateljskoj atmosferi izvijestile zainteresirane o svojim iskustvima s Erasmus+ volonterske razmjene u Italiji.
Stella Šimunić, Martina Guštin i Maja Bošnjak 
ispričale su nam sve o "talijanskoj volonterskoj avanturi" - od mnogih radionica posvećenih socijalnom poduzetništvu i društvenim mrežama, preko predstavljanja Hrvatske volonterima iz drugih zemalja, do turističkih doživljaja u Sant'Agnellu, Positanu, Sorrentu i Rimu. Više detalja saznajte na Facebook stranici Volonterskog centra Kupa.

Program Erasmus+ i razmjena mladih predstavljena je tijekom travnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj kroz tri radionice o mogućnostima za mlade unutar Erasmus+ programa (više saznajte ovdje), a sama „talijanska razmjena“ i izvještaj s razmjene 22. svibnja 2017. bili su "vrhunac i zaključak ove Erasmus+ priče".
Predstavljanje "talijanskih doživljaja" ozaljskih volontera s programa Erasmus+ u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj organizirano je u suradnji s LAG-om Vallis Colapis i Volonterskim centrom Kupa.