Petak, 01 Prosinac 2017 15:02

Književno-filmsko-glazbeni kviz

30.11.2017. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj održan je još jedan kviz. Trideset pitanja iz kategorija književnosti, filma i glazbe pripremili su Anamarija Grabovac i Ivica Palisak iz ekipe "Grumpy" koja je pobijedila na prvom književno-filmskom kvizu za Noć knjige 24.4.2017., a vješto odabranu zvučnu podlogu uz svako pitanje puštao je Domagoj Novosel. U kvizu je ovaj put sudjelovalo pet timova – veterani s proteklih kvizova "Generacijski jaz" i "Mrzim knjige" te nove ekipe "Mački", "Psycho killers" i "Good fellas". Svi su timovi pokazali odlično znanje, a najuspješniji su bili "Good fellas" (1. mjesto), "Mrzim knjige" (2. mjesto) i "Generacijski jaz" (3. mjesto). Članovi pobjedničkih timova dobili su priznanja i male slatke nagrade, ali ne sumnjamo da će svima u sjećanju ostati prvenstveno ugodno druženje i pokoja književna ili filmska preporuka.

Svim natjecateljima zahvaljujemo na sudjelovanju, a posebno zahvaljujemo voditeljima kviza Anamariji Grabovac i Ivici Palisaku na sjajnim pitanjima te Domagoju Novoselu na izvrsnom soundtracku.

Sljedeći kviz u Gradskoj knjižnici Ozalj održat će se u četvrtak 4.1.2018. u 18 sati. Pitanja će pripremiti Toni Šarić i Luka Lipšinić iz ekipe "Mrzim knjige" koja je pobijedila na književno-filmskom kvizu održanom u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 19.10.2017.