Srijeda, 05 Veljača 2020 17:34

NAJAVA: Tumačenje snova - radionica, 14.2.2020. u 18h

Pridružite nam se u petak, 14. veljače u 18 sati na predavanju i radionici posvećenoj snovima i njihovu tumačenju koju će voditi Damjan Šmuc.

"Snovi su riječi vodstva naše Duše.“
Carl Gustav Jung

Više detalja u riječima gospodina Šmuca:
------------------------------------------------------
Snovi su govor duše, na koji rijetko obraćamo potrebnu pozornost, a upravo kroz šifrirani jezik snova mnoga upozorenja, odgovori i poruke pokušavaju se probiti do naše svijesti.
Ispravnim tumačenjem snova mogu se dobiti važni uvidi i vodstvo koji nam nisu dostupni na javi te nam ono pomaže da promijenimo svoje, često pogrešne svjesne stavove, kako o sebi tako i o drugim osobama, događajima i situacijama. Snovi nas nekad pripremaju za važne životne događaje i promjene, nekad nam daju podršku u kriznim situacijama pa čak i konkretne savjete što trebamo poduzeti.
Svi sanjamo, iako se ne sjećamo uvijek svojih snova. Većini ljudi taj dio vremena i zbivanja u snu ostaje potpunom nepoznanicom. Niti ne slute da time propuštaju vrlo vrijedan i zanimljiv dio života koji im u mnogočemu može olakšati rješavanje problema s kojima se susreću na javi.

Ukoliko želite učestvovati sa svojim snovima na radionici potrebno je sljedeće:
--- odmah po buđenju zapisati san sa što više detalja (pomaže da odmah po buđenju ne otvorite oči već da se još jednom prisjetite sna)
--- možda imate snove koji vam se opetovano ponavljaju – zapišite ih što detaljnije
--- ili možete prije spavanja zatražiti izvor (dušu) da vam da san čije tumačenje će vam biti od najvećeg doprinosa u ovom trenutku vašeg života.

Ukoliko netko želi privatno tumačenje svojih snova može dogovoriti termin nakon održane radionice.

Radionicu vodi Damjan Šmuc koji se već dugo godina bavi proučavanjem i tumačenjem snova (po metodi psihoterapeutice i profesorice Phyllis Krystal, koja je učila metodu Carla Gustava Junga) te održava predavanja i radionice na tu temu diljem Hrvatske i Slovenije.
------------------------------------------------------
Radujemo se vašem dolasku!