Petak, 21 Veljača 2020 17:18

NAJAVA: Razgovori ugodni - Oslobađanje vlastitih potencijala, 27.2.2020. u 19h

Pridružite nam se 27. veljače 2020. u 19 sati na ugodnom razgovoru i oslobodite svoj potencijal.
Moderator "Razgovora ugodnih" bit će Jure May Stanić, kompozitor i glazbenik iz Splita (od prošle godine s prebivalištem u Ozlju), dugogodišnji suradnik velikog Olivera Dragojevića i autor mnogih hitova (npr. "Tko sam ja da ti sudim"), glazbenik i studijski suradnik na velikom broju najvažnijih albuma dalmatinskog popa i hrvatske glazbe uopće.
Ovim druženjem u Gradskoj knjižnici Ozalj otvaramo program Mjesec Slave Raškaj u Ozlju i započinjemo seriju razgovora o temama koje pomažu čovjeku u iznalaženju vlastitih obrazaca i prevladavanju predrasuda kojima je svakodnevno izložen.
U četvrtak, 27. veljače tema je pravo na izražavanje – pričat ćemo o pravu na pjevanje, sviranje i artikuliranje vlastitih ideja i zamisli na kreativan način. Jure May Stanić kroz osobnu priču, iz vlastitog iskustva, moderirat će razgovor i pozivamo sve koji žele otvoreno slušati i podijeliti svoja iskustva i razmišljanja s drugima - u ugodnom razgovoru - da nam se pridruže.
Oslobađanje vlastitih potencijala počinje 27. veljače u 19 sati, ulaz je slobodan. Dođite u dobrom društvu, radujemo se vašem dolasku!