Srijeda, 04 Ožujak 2020 14:02

NAJAVA: Ozaljski akvarel stiha VIII, 5.3.2020. u 19h

Pridružite nam se u četvrtak, 5. ožujka 2020. u 19 sati na još jednom Ozaljskom akvarelu stiha. Drugo ovogodišnje i osmo ukupno pjesničko druženje u Gradskoj knjižnici Ozalj pripremamo u sklopu Mjeseca Slave Raškaj.

///OBAVIJEST O IZMJENI PROGRAMA///
Obavještavamo vas o izmjeni programa za večer poezije Ozaljski akvarel stiha VIII. Posebni gosti na drugom ovogodišnjem pjesničkom druženju u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj trebali su biti pjesnici i glazbenici Nela Servantes Pamuković i Darko Turković, ali zbog bolesti nam se neće moći pridružiti. Naravno, gospođi Pamuković i gospodinu Turkoviću želimo brz oporavak i sigurni smo da ćemo ih u ozaljskoj knjižnici ugostiti nekom drugom prilikom.
Napominjemo da će se Ozaljski akvarel stiha VIII ipak održati kako je planirano – u četvrtak, 5. ožujka 2020. u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj. Kao što smo najavili, večer poezije održavamo u sklopu Mjeseca Slave Raškaj te ju posvećujemo našoj velikoj i dragoj slikarici.
Molimo pjesnike koji nam se planiraju pridružiti da ponesu veću "zalihu" svojih stihova jer svi će, po dosadašnjem običaju, dobiti priliku predstaviti vlastitu poeziju. Naravno, recitiranje nije obveza – ljubitelje poezije koji ne pišu svoje pjesme pozivamo na ugodno druženje i uživanje u stihovima i glazbi. Zadovoljstvo nam je za kraj napomenuti da će poetsko druženje zvonkim notama uljepšati i uveličati učenici Područnog odjela Ozalj Glazbene škole Karlovac. "Ozaljski akvarel stiha" vodit će ozaljski pjesnik Marijan Lončarić.
Pridružite nam se u što većem broju, radujemo se Vašem dolasku!