Ponedjeljak, 27 Travanj 2020 10:30

Obavijest o otvaranju Gradske knjižnice Ozalj za korisnike prema ograničenom sustavu rada

 

U skladu s mjerama Vlade RH za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19, Gradska knjižnica i čitaonica Ivana Belostenca Ozalj od ponedjeljka 27. travnja 2020. ponovno otvara svoja vrata korisnicima - uz ograničen sustav rada.
Knjižnica će biti otvorena za korisnike po sljedećem radnom vremenu: ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 8 do 15 sati, četvrtkom i petkom od 13 do 19 sati i subotom od 8 do 10 sati.
Do daljnjeg nema javnih okupljanja i druženja u Knjižnici i čitaonici, ali omogućeni su povrat i posudba knjižnične građe, uz minimalno zadržavanje u prostorima Knjižnice.
 
Molimo korisnike da se prilikom posjeta Knjižnici pridržavaju sljedećih uputa:
• Obvezna dezinfekcija ruku – na ulazu u knjižnicu postavljeno je sredstvo za dezinfekciju.
• Kako bi se osiguralo držanje potrebnog razmaka (minimalno 2 m u zatvorenom prostoru), u prostoru Knjižnice istodobno će moći boraviti najviše jedan korisnik. Molimo da korisnici ulaze jedan po jedan.
• Kratkotrajno zadržavanje u Knjižnici omogućeno je samo u ulaznom prostoru Knjižnice. Nije dozvoljeno zadržavanje u čitaonici i nema slobodnog pristupa knjižničnoj građi na policama.
• Knjige posuđene prije zatvaranja knjižnice zbog koronavirusa produžene su i zakasnina ostvarena u tom razdoblju neće se naplaćivati.
• Za dodatne informacije i pojašnjenja molimo da nam se javite telefonom na broj 047/732-167.
 
Hvala na strpljenju i razumijevanju! Molimo vas da pratite sve daljnje obavijesti na web stranici i Facebook stranici Gradske knjižnice Ozalj o mogućim daljnjim izmjenama u radu prema uputama nadležnih tijela i ministarstava vezano uz pandemiju COVID-19.