Ponedjeljak, 29 Lipanj 2020 12:43

NAJAVA: Kviz u knjižnici: Slikarstvo i pop kultura, 2.7.2020. u 19h

U četvrtak, 2. srpnja 2020. u 19 sati u Gradskoj knjižnici Ozalj čeka vas izvrstan i izazovan kviz! Uz niz zanimljivih slikarskih i pop-kulturnih pitanja trebali smo se zabaviti još u ožujku, Mjesecu Slave Raškaj, ali kviz smo tada morali otkazati zbog epidemije koronavirusa. Nova prilika za kvizaško druženje smiješi nam se u četvrtak - naravno, uz poštivanje mjera sprečavanja širenja bolesti COVID-19.

Dio kviza posvetit ćemo slikarstvu i umjetnosti u čast Slavi Raškaj, našoj dragoj velikoj slikarici, a ostala pitanja bavit će se filmom, glazbom, književnošću, modom i drugim temama iz popularne kulture.

Slikarsko-umjetnički segment kviza osmislio je akademski slikar i redovit ozaljski kvizaš Marino Bakarić, a pitanja posvećena pop kulturi pripremila je Maja Bošnjak, kvizašica koja je u nekoliko navrata osvajala visoka mjesta na ozaljskim knjižničnim kvizovima.

Ulaz je slobodan, kotizacije nema, a nagrade za najuspješnije timove su slatke. Okupite stoga ekipu od dva do četiri člana (ili dođite sami pa se nekome “prikrpajte”), zabavite moždane stanice i pokažite svoje znanje o umjetnosti i popularnoj kulturi.

Molimo ekipe koje žele sudjelovati da nam se najave putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem poruke na Facebook stranici Gradske knjižnice Ozalj.