Utorak, 06 Lipanj 2017 13:29

Radionica "Aktivno sudjelovanje mladih u društvu: izgradnja civilnog društva, mobilnost i volonterizam mladih", 5.6.2017.

U ponedjeljak, 5. lipnja 2017. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj održana je radionica "Aktivno sudjelovanje mladih u društvu: izgradnja civilnog društva, mobilnost i volonterizam mladih". Radionicu je vodila Mirela Travar, a pridružili su joj se brojni mladi željni novih znanja i prilika za sudjelovanjem u stvaranju sadržaja za mlade na području Karlovačke županije.

Nakon provedenog istraživanja o potrebama mladih u Karlovačkoj županiji započela je provedba tematskih radionica s ciljem definiranja ciljeva, mjera i aktivnosti budućeg Programa za mlade Karlovačke županije. Ozaljska je gradska knjižnica bila domaćin četvrte tematske radionice, a peta radionica, "Osamostaljenje mladih: zapošljavanje, poduzetništvo i stanovanje", bit će održana 12. lipnja 2017. u Ogulinu u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta. Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje.

Radionice se izvode u organizaciji Karlovačke županije u suradnji sa Savjetom mladih Karlovačke županije i udrugom Carpe Diem.