Petak, 05 Siječanj 2018 17:54

Filmsko-glazbeni kviz, 4.1.2018.

 4.1.2018. u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj održan je još jedan kviz. 30 vrlo kreativnih pitanja iz kategorija filma i glazbe pripremili su Toni Šarić i Luka Lipšinić iz ekipe "Mrzim knjige" koja je pobijedila na književno-filmsko-glazbenom kvizu u Mjesecu hrvatske knjige. Pitanja su bila iznimno zabavna i originalna (znate li kako su u Hrvatskoj prevedeni naslovi filmova "American Beauty", "The Hurt Locker" i "Jerry Maguire"?), a za najbolje rezultate i čokoladne nagrade natjecalo se čak 9 timova: "Podgraj", "Z", "Strangerthingsićke", "EKV", "Rock distopisti", "Grumpy", "Tim Raketa", "Generacijski sklad" i "Slučajni prolaznici".

U tijesnoj završnici najbolji su rezultat ostvarili veterani "Grumpy", a u top 3 pridružili su im se "Rock distopisti" i "Generacijski sklad". Pobjednicima čestitamo na uspjehu, našim "mrziteljima knjiga" zahvaljujemo na pripremanju odličnih pitanja, a svim natjecateljima najljepše zahvaljujemo na sudjelovanju u tako velikom broju – ovaj je kviz po broju sudionika bio najveći dosad!

Načelno je već dogovoren i sljedeći kviz za koji će pitanja pripremiti Jasenka Staničić i Marina Blažun iz ekipe Generacijski sklad koja je u svim dosadašnjim kvizovima u Gradskoj knjižnici Ozalj zauzimala visoka mjesta. Više detalja uskoro!